VODITELJKA JEDVA IZBEGLA SILOVANJE! Drama u vozu! Brutalan napad na ukrajinsku lepoticu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2020, 00:34

VODITELJKA JEDVA IZBEGLA SILOVANJE! Drama u vozu! Brutalan napad na ukrajinsku lepoticu!

Ukrajinka Anastasija Lugova (28) zadobila užasne povrede glave nakon što ju je u vozu pretukao Vitalij Rudzko (45), koji je hteo da je siluje pred njenim sinom Zaharom (6).

Nesrećna žena jedva je uspela da se spase i alarmira osoblje voza, koje je silovatelja savladalo i predalo policiji.

Tukao je da bi ućutala

Anastasija je lokalnim medijima ispričala da se brutalni napad dogodio dok je sa sinom prošle nedelje putovala iz Marijupolja za Kijev.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Uzeli smo spavaća kola i bili smo sami u kupeu. Usred noći, dok smo spavali, u naš kupe je provalio nepoznati muškarac, samo u gaćama - ispričala je Anastasija.

Ona je dodala da se Rudzko odmah bacio na nju i počeo da je davi.

- Probudila sam se kad sam osetila njegove ruke oko vrata. Počela sam da vrištim i dozivam u pomoć, ali niko nije došao. On me je tukao pesnicama po licu i po celoj glavi da bih ućutala. Rekao mi je: "Budi dobra devojčica ili će biti još gore" - rekla je Anastasija.

Njeno vrištanje je probudilo malog Zahara, te je Rudzko skočio na njega i počeo da ga bije.

- Počela sam da ga molim da prekine. Rekla sam mu da ću uraditi sve što traži od mene samo da mi ostavi sina - kazala je Anastasija.

Silovatelju je predložila da odu na neko drugo mesto kako mali Zahar ne bi gledao šta radi njegovoj mami.

- On je pristao i naredio mi da odemo u njegov kupe. Pošla sam s njim, ostavljajući Zahara koji je plakao. Kad smo ušli u kupe, monstrum je počeo da skida gaće, te sam ga u tom trenutku gurnula i pobegla. Vratila sam se po Zahara, zgrabila ga i otrčala do kondukterke, koja nas je smestila u njene prostorije - prepričala je Anastasija.

Dete ima traume

Rudzko je onako go, zamotan samo u čaršav, krenuo po vozu da traži Anastasiju, međutim osoblje ga je našlo i savladalo. Držali su ga vezanog dok voz nije stigao do Kijeva, gde je na stanici čekala policija. Rudzka su predali snagama reda, a Anastasija je odvezena u bolnicu, gde se i dalje oporavlja od povreda.

Njenom sinu Zaharu pružena je psihološka pomoć zbog svega što se dogodilo.

- On stalno plače i ponavlja: "Mama, oprosti mi što te nisam zaštitio" - ispričala je Anastasija.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.