VIDEO: Ukrajinski general dao intervju u gaćama!

Izvor: Vesti-online.com, 26.Feb.2016, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Ukrajinski general dao intervju u gaćama!

Među britkim i duhovitim komentarima koji su zasuli mrežu, dominiraju oni koji tvrde da video snimak na najbolji način oslikava situaciju u zemlji.

Bivši šef Spoljne obaveštajne službe Ukrajine general armije Nikolaj Malomuž našao se u vrlo nezgodnoj situaciji, prenose ruski portali.

Pripremajući se za intervju, on je obukao tamni svečani sako, ali ne i pantalone, računajući verovatno da to niko neće da primeti, pošto na osnovu video snimka može >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da se pretpostavi da je intervju dao, recimo, putem skajpa od kuće.

Sve se odvijalo kako treba do trenutka kada se voditelj uglednom sagovorniku zahvalio, a ovaj pre nego što se kamera isključila ustao, a u kadru su u krupnom planu sasvim neočekivano sevnule njegove bokserice.

Zatečeni voditelj, jedva prikrivajući krajnju zbunjenost, ipak se brzo pribrao i još jednom zahvalio gostu na učešću u emisiji kao da se ništa nije dogodilo.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.