VIDEO: Snimak oborenog malezijskog aviona odmah nakon pada

Izvor: Radio 021, 17.Nov.2014, 21:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Snimak oborenog malezijskog aviona odmah nakon pada

Šokantni video pronašao je svoj put do javnosti tačno četiri meseca od obaranja malezijskog aviona MH17 iznad teritorije Ukrajine.

Na amaterskom snimku vidi se lokacija pada aviona i blizina naseljenog mesta Hrabove koje je preplavljeno seljanima koji u panici gase vatru i nagađaju šta se upravo desilo.

Avion je oboren iznad teritorije koju kontrolišu proruski separatisti. Prilikom pada poginulo je 298 ljudi, a njih 196 bili su državljani Holandije. Sudeći >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << prema razgovoru na videu, seljani su prvo smatrali da je oboren ukrajinski vojni avion.

Podsećamo, jučer je počelo izvlačenje olupine aviona Malezija Erlajnsa. Službenici su naručili vađenje i transport olupine u Holandiju kao deo istrage o uzroku pada, a njihova namera je da rekonstruišu deo aviona.

Prvi rezultati istrage nagoveštavaju da je avion pogođen projektilom. Obe zaraćene strane u Ukrajini negiraju odgovornost za nesreću.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.