VIDEO: Ona je Mis univerzuma!

Izvor: Press, 26.Jan.2015, 10:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Ona je Mis univerzuma!

Upoznajte Paulinu Vegu!
Mis Kolumbije Paulina Vega proglašena je za Mis univerzuma na izboru održanom u nedelju uveče u Majamiju.
Paulina ima 22 godine, unuka je legendarnog tenora Gatsona Vege, a baka Elvira Kastiljo bila je Mis Atlantika 1953. Studira poslovnu administraciju, i za sebe kaže da voli da "spava s otvorenim očima", da đuska u teretani kada je niko ne gleda, i stalno pravi spiskove >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << kako ništa ne bi zaboravila.

Drugoplasirana je bila Mis Amerike Nia Sančez, a titula druge pratilje otišla je u ruke Mis Ukrajine Dijane Harkuše. Naša predstavnica Anđelka Tomašević nije se plasirala u prvih pet.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KOLIMBIJKA NAJLEPŠA: Ona je mis Univerzuma za 2015. godinu!

Izvor: Kurir, 26.Jan.2015

Dvadesetdvogodišnja Paulina je unuka legendarnog tenora Gastona Vege dok joj je baka Elvira Kastiljo bila mis Atlantika 1953. godine..Nova Mis Univerzuma je Kolumbijka Paulina Vega koja je proglašena na izboru održanom u Majamiju...Dvadesetdvogodišnja Paulina je unuka legendarnog tenora Gastona Vege...

Nastavak na Kurir...

Tramp izabrao: Ovo je Mis Univerzuma 2015!

Izvor: Svet, 26.Jan.2015

Kolumbijka Paulina Vega krunisana je za ovogodišnju Mis Univerzuma na sinoć održanoj ceremoniji u Floridi. . Ova 22-godišnja manekenka i studentkinja biznisa pobedila je 87 žena iz ostalih zemalja i na taj način je titula najlepše po drugi put otišla u Kolumbiju. Prethodno je to pošlo za rukom...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.