Užas u cirkusu: Besni LAVOVI BRUTALNO NAPALI ukrotitelja! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Apr.2017, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Užas u cirkusu: Besni LAVOVI BRUTALNO NAPALI ukrotitelja! (VIDEO)

Jedva je izvukao živu glavu.

Cirkuski krotitelj lavova Oleksej Pinko završio je na hitnoj operaciji kada su ga tokom nastupa brutalno napali lavovi u ukrajinskom gradu Lavovu.

Video koji je snimio posetilac iz SAD prikazuje kako razjareni lavovi napadaju krotitelje, dok oni bezuspešno pokušavaju da ih smire i nastave sa tačkom.

UŽASNO i BIZARNO: Devojčica tragično preminula jer je naprskala previše DEZODORANSA! (VIDEO)

Na kraju su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << lavove obuzdali polivanjem vodom, što je dalo Pinku dovoljno vremena da pobegne.

Iako je ovaj video nekoliko godina star počeo je da se širi munjevito brzo. Neki komentatori su čak stali na stranu lavova rekavši "Ovo je bilo sjajno, ura za lavove!"

SVAKOG DANA U 10 SATI... Vukašin otkrio DUGO SKRIVANU TAJNU Srećnih ljudi! Bili smo u ZABLUDI!

Video snimak pogledajte ispod:
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.