Uspavanu lepoticu probudila princeza

Izvor: Mondo, 13.Sep.2012, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uspavanu lepoticu probudila princeza

Ukrajinska "Uspavana lepotica" se probudila nakon poljupca koji je dobila od - devojke...

Pet devojaka učestvovalo je u umetničkom projektu "Uspavana lepotica" u Nacionalnom muzeju umetnosti u Kijevu. One su legle i zaspale, potpisavši prethodno ugovor u kojem se obavezuju na sklapanje braka sa osobom koja ih probudi poljupcem.

Radoznalci i ljubitelji umetnosti obilazili su ih, cmakali u čelo, usta, obraze, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ali Janu Guržiju nije probudio princ, već princeza.

"Osetila sam nežan poljubac u čelo, i otvorila oči očekujući nekog lepog, osećajnog frajera. Ispred mene je stajala zbunjena devojka", rekla je Jana.

Njih dve su nazdravile šampanjcem, ali neće moći da sklope brak ni "radi fore" jer istopolne zajednice nisu dozvoljene u Ukrajini.

"Naravno, nećemo se venčati, ali sigurna sam da nas je sudbina spojila iz nekog razloga. Nadam se da ćemo moja 'princeza' i ja uspeti da ostvarimo neku kreativnu saradnju u budućnosti", rekla je ona.



(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Uspavanu lepoticu probudila princeza

Izvor: Vesti-online.com, 13.Sep.2012

Ukrajinska "Uspavana lepotica" se probudila nakon poljupca koji je dobila od - devojke.. ..Šteta što Ukrajina ne dozvoljava gej brakove.. ..Pet devojaka učestvovalo je u umetničkom projektu "Uspavana lepotica" u Nacionalnom muzeju umetnosti u Kijevu. One su legle i zaspale, potpisavši prethodno...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.