Upućen hitan poziv: Ubrzajte

Izvor: B92, 02.Jan.2024, 12:37

Upućen hitan poziv: Ubrzajte

Ukrajinski ministar Dmitro Kuleba uputio je poziv da se ubrza isporuka sistema za protivvazdušnu odbranu, borbenih dronova i raketa dugog dometa.

To je saopštilo danas ukrajinsko Ministarstvo spoljnih poslova.

U saopštenju se navodi da je Kuleba pozvao zapadne partnere Ukrajine da odgovore na novi ruski udar na Ukrajinu "ubrzavanjem isporuke dodatnih sistema protivvazdušne odbrane, borbenih dronova svih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vrsta, raketa dugog dometa dometa od 300 plus kilometara", preneo je Rojters.

Kuleba je pozvao ukrajinske partnere da donesu "odluku o transferu zamrznute ruske imovine za potrebe Ukrajine i prekinu kontakte sa ruskim diplomatama u relevantnim prestonicama i međunarodnim organizacijama".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.