Uništen ruski desantni brod VIDEO

Izvor: B92, 14.Feb.2024, 09:50

Uništen ruski desantni brod VIDEO

Dronovi ukrajinske vojne obaveštajne službe (GUR) pogodili su veliki ruski desantni brod "Cezar Kunikov" u Crnom moru.

To su saopštili za Ukrajinsku Pravdu izvori iz obaveštajnih krugova.

Izvori su dodali da je operacija rezultirala potonućem broda.

Prethodno je rusko ministarstvo odbrane objavilo da su jedinici PVO noćas oborile šest dronova u Crnom moru.

Prema pisanju Ukrajinske Pravde istovremeno je više Telegram kanala javilo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kako nešto gori u moru između Alupke i Katsivelija, a dva helikoptera Mi-8 takođe su navodno kružila nisko iznad vode u tom području.

Telegram kanal Krimski Veter izvestio je da su dronovi navodno pogodili desantni brod, a da je kasnije uočen i ruski helikopter Ka-27 u operaciji potrage i spasavanja, navodi ukrajinski list.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

NOVI UDARAC ZA KREMLJ, OBJAVLJEN SNIMAK Potopljen ruski ratni brod "Cezar Kunikov"? Vidi se vatra na Crnom moru, kruže spasilački helikopteri (VIDEO)

Izvor: Blic, 14.Feb.2024

Dronovi ukrajinske vojne obaveštajne službe (GUR) pogodili su veliki ruski desantni brod “Cezar Kunikov” u Crnom moru i potopili ga, objavila je “Ukrajinska Pravda” pozivajući se na izvore iz obaveštajnih krugova.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.