Ukrajinu ukinula zabranu ulaska u zemlju Rusima od 16 do 60 godina

Izvor: Vostok.rs, 29.Dec.2018, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukrajinu ukinula zabranu ulaska u zemlju Rusima od 16 do 60 godina

Zabrana ulaska u Ukrajinu muškarcima iz Rusije od 16 do 60 godina je ukinuta, ali će se u svakom pojedinačnom slučaju proveravati razlozi posete, saopštila je u petak Državna pogranična služba Ukrajine.
„Posebnu pažnju obraćamo na državljane 70 zemalja sa spiska migracionog rizika, koji ulaze u Ukrajinu. Rusija je na tom spisku na prvom mestu. Zabrana na ulazak muškarcima iz Rusije je ukinuta, ali će Državna pogranična služba nastaviti da kontroliše sve građane Rusije, da bi proverila cilj njihove posete Ukrajini. Nakon toga će biti doneta odluka o svrsishodnosti njihovog ulaska u našu zemlju“, naveo je portparol Državne pogranične službe Ukrajine Oleg Slobodjan. On je naglasio da državljanima Rusije za prelazak rusko-ukrajinske granice, pored pasoša, mogu biti potrebni i drugi dokumenti koji potvrđuju cilj posete Ukrajini. Čitajte više na Ukrajina i Novorusija iz minuta u minut
 

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.