Izvor: Vesti-online.com, 10.Dec.2014, 00:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ukrajinsku krizu rešavati u skladu sa međunarodnim pravom"

Rusija i Turska zalažu se za rešenje ukrajinske krize u skladu sa sporazumima u Minsku i međunarodnim pravom, rekao je danas turski predsjednik Redžep Tajip Erdogan.

"Rusija i Turska naglašavaju da ukrajinsku krizu treba rešavati u skladu sa međunarodnim pravom i svim sporazumima, uključujući onaj postignut u Minsku", rekao je Erdogan novinarima nakon sastanka sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />U septembru su zaraćene strane postigle primirje i potpisale memorandum u kome se definišu koraci za primjenu prekida vatre.

Moskva je u više navrata istakla neophodnost rešavanja krize u Ukrajini mirnim putem i dijalogom, podsjeća agencija "Sputnjik".

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.