Ukrajinski zvaničnici: Novi ruski noćni napad dronovima na Kijev

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 10.Sep.2023, 08:06

Ukrajinski zvaničnici: Novi ruski noćni napad dronovima na Kijev

Rusija je lansirala vazdušni napad na Kijev rano u nedjelju, 10. septembra, a eksplozije su se čule u ukrajinskom glavnom gradu i cijeloj regiji skoro dva sata, dok su ostaci dronova padali na nekoliko naselja u gradu, navode ukrajinski zvaničnici. Ukrajinske kopnene snage su rekle da su sistemi protivvazdušne odbrane uništili 25 od 32 Šahed drona iranske proizvodnje koji su lansirani iz Rusije, a većina ih je gađala Kijev i okolnu regiju. Svjedoci agencije Reuters kažu da su čuli bar pet...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Rusija izvršila vazdušni napad na Kijev,eksplozije odjekivale dva sata

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Sep.2023

Ruske snage su rano jutros izvršile vazdušni napad na Kijev, a eksplozije su ođekivale širom ukrajinske prestonice i regiona skoro dva sata, dok su delovi pogođenih dronova pali na nekoliko centralnih okruga grada, saopštili su zvaničnici.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.