Izvor: Luftika.rs, 08.Mar.2022, 18:27

Ukrajinski pljačkaši ‘karijeru’ završavaju vezani za bandere (FOTO/VIDEO)

Ratni haos u Ukrajini neki koriste za pljačku, ali dok su oružane snage zauzete odbijanjem ruskih napada, civili su preuzeli stvari u svoje ruke.
Čovek koji je navodno uhvaćen kako pljačka u Kijevu u vreme ruskih napada za kaznu je privezan za stub javne rasvete.
Fotografije snimljene u ukrajinskoj prestonici pokazuju kako se ponosni Ukrajinci bore protiv kriminalaca koji žele da iskoriste haos.
Izveštaji o >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << krađama po celoj zemlji stižu od početka invazije. Kriminalci pljačkaju supermarkete, benzinske pumpe i banke.
Mnogi prikazuju ljude vezane za ulične svetiljke ili telefonske stubove, od kojih neki pored sebe imaju kartone na kojima je napisano da su pljačkaši.
Ukrainians are taping looters all around the country to lamp posts and telephone poles using rope and tape. pic.twitter.com/Zg0aVfeMWD
— Vladislav Davidzon (@VladDavidzon) March 1, 2022

In #Ukraine, looters are being tied to poles with cling film.
Mostly photos from #Kyiv / #Kharkov and the region. pic.twitter.com/r5zOQo5sPh
— CrisisIntel (@crisisIntel_) March 1, 2022

Looter in Ukraine publicly humiliated.
Thief is written on his butt. pic.twitter.com/6FaIMeggxM
— Dallas (@59dallas) March 3, 2022

Izvor: b92
Najnovija dešavanja u Ukrajini pratite na našem blogu

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.