Ukrajinski ministar odbrane: Veliki rat je pred našim pragom!

Izvor: Press, 01.Sep.2014, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukrajinski ministar odbrane: Veliki rat je pred našim pragom!

"Veliki rat stigao je pred naš prag... kakav Evropa nije videla od Drugog svetskog rata", napisdao je na svom Fejsbuk nalogu ukrajinski ministar odbrane, a prenosi AFP.
"Na nesreću, gubici u takvom ratu neće se meriti na stotine, nego na hiljade i desetine hiljada poginulih", napisao je Valerij Geletej.

 
Ukrajinska kriza počela je od sredine aprila i do sada je na istoku zemlje, gde živi pretežno rusko stanovništvo, stradalo oko 2.600 ljudi.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Geletej:Veliki rat pred našim pragom

Izvor: RTV Pink, 01.Sep.2014

Ukrajinski ministar odbrane Valerij Geletej upozorio je da je s Rusijom na pomolu "veliki rat" u kome bi moglo stradati na desetine hiljada ljudi....."Veliki rat stigao je pred naš prag.. kakav Evropa nije videla od Drugog svetskog rata", napisao je na svom nalogu na Fejsbuku ukrajinski ministar odbrane,...

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.