Ukrajinski Ezil i Zvezdin dželat na meti Partizana?

Izvor: B92, 21.Jan.2018, 20:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukrajinski Ezil i Zvezdin "dželat" na meti Partizana?

U beogradskim medijima se spekuliše da Partizan doveo na probu tajanstvenog Ukrajinca, koji je navodno oduševio stručni štab na treninzima u Zemunelu.

Vrlo brzo mediji su došli do saznanja da je u pitanju 20-godinji Juri Vakulko, bivši igrač propalog Dnjipra koji je slobodan na fudbalskom tržištu.

Vakulko je sredinom decembra bio na korak od francuskog drugoligaša Pariza, ali mu je propao ovaj transfer.

"Tačno je da smo zainteresovani, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ali ne mogu ništa više da vam kažem na tu temu", ostao je zagonetan generalni direktor crno-belih Miloš Vazura.

On je prethodno navodno odbio ponude tri najbolja hrvatska kluba – Dinama, Rijeke i Hajduka. U domovini ga porede za sjajnim vezistom Arsenala i reprezentativcem Nemačke Mesutom Ezilom.

Dakle, reč je o centralnom veznom igraču, a u Humskoj vide Vakulka kao zamenu za Evertona i možda budućeg nosioca igre. Skupio je 29 nastupa za prvi tim Dnjipra, postigao dva gola i imao asistenciju prošle sezone, ali je napustio klub nakon što je zbog finansijskih problema izbačen u treću ligu.

Ujedno, prisustvo Ukrajinca u Humskoj verovatno znači da je Partizan odustao od Đorđa Ivanovića, zbog previsokih finansijskih zahteva subotičkog Spartaka po pitanju odštete (300.000 evra i deset odsto od naredne prodaje).
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini,   Pariz

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.