Ukrajinske vojnike nećemo pustiti iz „debaljcevskog kotla“

Izvor: 011vodič.com, 14.Feb.2015, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukrajinske vojnike nećemo pustiti iz „debaljcevskog kotla“

BASURIN: Ukrajinske vojnike nećemo pustiti iz „debaljcevskog kotla“ – mogu se samo predati
NAŠE jedinice nemaju nameru da pripadnike oružanih snaga Ukrajine puste iz debaljcevskog kotla. Predloženo im je da polože oružje i da se predaju – izjavio je drugi čovek u vojnom vrhu Donjecke Republike Eduard Basurin.
„Neće biti ni granatiranja ni raketiranja, ali iz kotla neće biti pušteni. A i zbog čega treba da ih pustimo? Dajemo im šansu da ostanu živi >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << iako je to neprijatelj. Neprijatelj koji je došao u našu zemlju, a ne mi u njegovu“ – naglasio je Basurin.
Prema njegovim rečima, svi pripadnici armije DNR će se striktno pridržavati „režima prekida vatre, ali će uzvraćati ako Ukrajinci počnu prvi“.

The post Ukrajinske vojnike nećemo pustiti iz „debaljcevskog kotla“ appeared first on Politika.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Basurin: Vojnike kijevskih snaga nećemo pustiti iz „debaljcevskog kotla“ - mogu se samo predati

Izvor: Vostok.rs, 14.Feb.2015

14.02.2015. -..Naše jedinice nemaju nameru da pripadnike kijevskih snaga puste iz debaljcevskog kotla. Predloženo im je da polože oružje i da se predaju - izjavio je drugi čovek u vojnom vrhu Donjecke Republike, Eduard Basurin...„Neće biti ni granatiranja ni raketiranja, ali iz kotla neće biti...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.