Izvor: Danas, 07.Maj.2022, 19:22

Ukrajinske vlasti: Završena evakuacija žena, dece i starijih osoba iz Azovstala

Žene, deca i starije osobe evakuisani su u potpunosti iz čeličane Azovstal u Mariupolju koji je pod opsadom ruskih snaga, saopštila je danas zamenica ukrajinskog premijera Irina Vereščuk.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Svi civili evakuisani iz čeličane Azovstal u Mariupolju

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 07.Maj.2022

Ukrajinski zvaničnici kažu da su sve žene, djeca i starije osobe evakuisani iz čeličane u Mariupolju koju su sedmicama opsjedale ruske snage usred ruševina lučkog grada. "Predsjednikov nalog je izvršen: sve žene, djeca i starije osobe su evakuisani iz Azovstala", rekla je potpredsjednica vlade...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Žene, djeca i starija lica evakuisani iz "Azovstala"

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Maj.2022

Sve žene, djeca i starija lica evakuisani su iz čeličane "Azovstal" u Mariupolju koja je pod opsadom, saopštila je zamjenik ukrajinskog premijera Irina Vereščuk.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.