Ukrajinska vojska održala vojne vežbe na obalama Azovskog mora

Izvor: Vostok.rs, 20.Feb.2019, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukrajinska vojska održala vojne vežbe na obalama Azovskog mora

Ukrajinska vojska je održala taktičke vojne vežbe s bojevim gađanjem na obalama Azovskog mora, saopštio je Generalštab oružanih snaga Ukrajine.
  „Na jednom od poligona na primorju vojnici desantno-jurišne brigade izveli su pokaznu instruktorsko-metodičku vežbu s bojevim gađanjem“, navedeno je u saopštenju na Fejsbuku. Prema planu vežbi, ofanzivnim dejstvima odreda prethodio je avijacioni napad na artiljeriju „protivnika“. U vežbama su učestvovali borbeni avioni Su-25 i lovci MiG-29, kao i ofanzivni helikopteri Mi-24. Vatrenu podršku su im pružale minobacačke jedinice, koje su delovale u saradnji s bespilotnim avijacionim kompleksom. Čitajte više na Ukrajina i Novorusija iz minuta u minut

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.