Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Apr.2023, 06:54

Ukrajinska kriza iz dana u dan: Nastavlja se ofanziva ruskih snaga u Bahmutu, Avdivu i Marinu; Ruski policajac poginuo u Zaporožju

Rat u Ukrajini – 427. dan. Ukrajinske vojne snage imaju svu potrebnu opremu, oružje i municiju da pokrenu prolećnu ofanzivu, ocenio je komandant NATO snaga za Evropu, američki general Kristofer Kavoli. Ukrajinski novinar koji je radio kao lokalni saradnik italijanske "Republike" ubijen je hicem iz snajpera na jugu Ukrajine. Kineski predsednik Si Đinping razgovarao je sa ukrajinskim kolegom Volodimirom Zelenskim, prvi put od početka rata.
Pogledaj vesti o: Vašington,   Moskva

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.