Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Apr.2023, 07:09

Ukrajinska kriza iz dana u dan: Kijev: Osim u Bahmutu, Moskva svuda u defanzivi; Rusija: Crnomorska flota odbila napad

Rat u Ukrajini – 424. dan. Rusko ministarstvo odbrane saopštilo je da su tri ukrajinska drona uništena u napadu na crnomorsku flotu u Sevastopolju. Vlasti Donjecka pod kontrolom Moskve navode da je situacija u Bahmutu i dalje napeta, ali da su borci "Vagnera" ostvarili "određeni napredak". Šef ukrajinske obaveštajne službe tvrdi da su ruske snage, osim Bahmuta, svuda na odbrambenim pozicijama. Generalni sekretar Ujedinjenih nacija: Invazija Rusije prouzrokuje ogromnu patnju i razaranje.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Rat – dan 425: Rusi napadaju u Bahmutu; "Snajperskom puškom" uništeni položaji

Izvor: B92, 24.Apr.2023

Završen je 425. dan rata u Ukrajini...Ruski vojnici se ponovo spremaju da napadnu grad Vuhledar na istoku Ukrajine, saopštili su u nedelju ukrajinski vojni zvaničnici...Sekretar Saveta za nacionalnu bezbednost i odbranu Ukrajine Aleksej Danilov odbacio je pozive na mirovne pregovore kako bi se rešila...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.