Ukrajinska kriza iz dana u dan: Lideri Azova koji se predali u Marijupolju prebačeni u Rusiju, borbe na istoku Ukrajine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Jun.2022, 07:13

Ukrajinska kriza iz dana u dan: Lideri Azova koji se predali u Marijupolju prebačeni u Rusiju, borbe na istoku Ukrajine

Lideri puka Azov, koji su se predali u Marijupolju, prebačeni su u Rusiju radi istrage, javlja ruska agencija TASS pozivajući se na neimenovani izvor iz policije.

Kako navodi, među onima koji su prebačeni iz samoproglašene Donjecke Narodne Republike su i zamenik komandanta puka Azov Svjatoslav Palamar i komandant 36. brigade marinaca ukrajinskih oružanih snaga Sergej Volinski.

Izvor ruske agencije rekao je da su i drugi oficiri raznih ukrajinskih jedinica prebačeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u Rusiju.

Rat u Ukrajini traje 116. dan. Najveće borbe i dalje se vode na istoku Ukrajine. Ruske snage pokušavaju da zauzmu grad Severodonjeck dok ukrajinska vojska danim granatira Donjeck.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.