Ukrajinska kompanija Vindrouz uvodi direktan let Kijev-Beograd

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Nov.2020, 14:12

Ukrajinska kompanija Vindrouz uvodi direktan let Kijev-Beograd

Ukrajinska avio-kompanija Vindrouz (Windrose) početkom decembra uvodi direktan let na relaciji Kijev-Beograd, koji će biti dva puta nedeljno, ponedeljkom i petkom, saopštila je danas Ambasada Ukrajine u Beogradu.

Kako se dodaje, Vindrouz erlajns je najveća ukrajinska čarter avio-kompanija, osnovana pre sedamnaest godina, i obezbeđuje gotovo 60 odsto avio-prevoza putnika na ukrajinskom tržištu.

Ta >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << kompanija je u junu ove godine uspostavila novu mrežu ruta u Ukrajini, koja povezuje devet najvećih gradova Ukrajine.

Avioni Vindrouza već povezuju Ukrajinu sa Hrvatskom i Bugarskom, a od decembra je planirano i uspostavljanje letova sa Makedonijom i Crnom Gorom.

Uzimajući u obzir epidemiološku situaciju koja se brzo menja, Ambasada Ukrajine poziva sve putnike da prate obaveštenja nadležnih organa Ukrajine i Srbiji o uslovima ulaska u zemlju.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.