Izvor: Blic, 28.Mar.2022, 15:25

Ukrajinci tvrde da su ZAROBILI ZLOGLASNU SRPSKU SNAJPERISTKINJU, ali jedan detalj baca sumnju da je to zaista ona (FOTO)

Ukrajinske oružane snage na društvenim su mrežama objavile da su zarobile zloglasnu srpsku snajperistkinju Bagiru koja godinama ratuje za proruske separatiste u Donbasu. Ipak, jedan detalj baca sumnju da je zaista ona uhvaćena.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

OD RUKOMETAŠICE DO MONAHINJE I DILERA Ko je Bagira, ZLOGLASNA SRPSKA SNAJPERISTKINJA: Ukrajinci tvrdili da su je zarobili, a ona se nalazi u srpskom zatvoru

Izvor: Blic, 28.Mar.2022

Vest da su ukrajinske oružane snage zarobile zloglasnu snajperistkinju Danijelu Lazović, poznatiju pod imenom Bagira, odjeknula je od momenta kada su se na društvenim mrežama pojavile fotografije dokumenata zarobljene žene. MUP Srbije je međutim negirao da je Bagira bilo gde blizu Ukrajine, jer...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.