Ukrajinci prvi stigli u četvrtfinale

Izvor: B92, 11.Apr.2023, 23:46

Ukrajinci prvi stigli u četvrtfinale

Košarkaši Prometeja pobedili su Hamburg rezultatom 87:79 i plasirali se u četvrtfinale Evrokupa.

Prometej i Hamburg su odigrali prvi meč nokaut faze Evrokupa i ukrajinski predstavnik uspeo je da nastavi seriju pobeda.

Bili su apsolutni favoriti i bez Di Džeja Kenedija i Kejleba Agade stigli do 12. pobede zaredom u drugorangiranom evropskom klupskom takmičenju.

Ilja Sidorov je sa 21 poenom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bio najefikasniji pojedinac, dok je Di Džej Stivens imao 15 poena i 9 skokova, a po 14 imali su Klavel i Balvin i treba reći da je dvocifren još bio Isuf Sanon sa 13 poena.

U poraženom timu, Joli Čajlds je imao 19 poena i 12 skokova, Herison Kliri takođe 19 poena, 14 je upisao Žiga Samar, a 10 Lukas Majsner.

U četvrtfinalu idu an boljeg iz duela Promiteas – Burg.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Eliminisana Alimpijevićeva Bursa

Izvor: B92, 12.Apr.2023, 23:42

Košarkaši Gran Kanarije pobedili su Bursaspor rezultatom 72:66 u prvom meču nokaut faze Evrokupa...Bursa koju sa klupe predvodi srpski trener Dušan Alimpijević prošle sezone je bila najprijatnije iznenađenje Evrokupa, a sada su eliminisani na startu nokaut faze...Tokom prvog poluvremena vodila...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.