Ukrajinci odali poštu žrtvama avionske nesreće

Izvor: Akter, 01.Nov.2015, 19:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukrajinci odali poštu žrtvama avionske nesreće

Ukrajinci danas odaju poštu žrtvama pada ruskog aviona koji se srušio u Egiptu s 224 putnika i članova posade, što je čin bez presedana za Ukrajinu koja je u lošim odnosima s Rusijom zbog sukoba na istoku Ukrajine, javila je agencija Frans pres

Nekoliko porodica s decom je položilo cveće ispred ruske ambasade u Kijevu.

"Nesreća nema nacionalnost. To je naš mali znak saosećanja. Šta god da se dogodi, treba ostati čovek", izjavila je jedna Ukrajinka >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << koja je položila buket cveća ispred ambasade.

Odnosi između Rusije i Ukrajine su na najnižem nivou od uličnih protesta u Kijevu kada je smenjen proruski ukrajinski predsednik Viktor Janukovič u februaru 2014. godine.

Ti odnosi su dodatno pogoršani ruskim pripajanjem crnomorskog poluostrva Krim i pobunom proruskih separatista u istočnoj Ukrajini.

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

Ukrajinci odali počast žrtvama avionske nesreće

Izvor: B92, 02.Nov.2015, 01:37

Ukrajinci odaju poštu žrtvama pada ruskog aviona koji se srušio u Egiptu s 224 putnika i članova posade...To je čin bez presedana za Ukrajinu koja je u lošim odnosima s Rusijom zbog sukoba na istoku Ukrajine, javila je agencija Frans pres...Nekoliko porodica s decom je položilo cveće ispred ruske...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.