Izvor: 011vodič.com, 07.Nov.2019, 11:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukrajina zatvorila jedan granični prelaz sa Krimom

Drumski granični prelaz „Kalančak“ na ukrajinskoj strani granice sa Krimom prestao je sa radom u četvrtak ujutro, saopštila je pres-služba za graničnu kontrolu Federalne službe bezbednosti Rusije (FSB) za Krim i Sevastopolj.
Ukrajinski kontrolni punkt Kalančak, koji se nalazi naspram drumskog graničnog prelaza Armjansk, 7. novembra 2019. godine u 9.20 jednostrano je prekinuo prolazak lica preko državne granice“, navodi se u saopštenju.

Dodaje >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << se da se prolazak lica i vozila preko državne granice Ruske Federacije na međunarodnom drumskom graničnom prelazu „Armjansk“ ne vrši.
Krimski graničari zbog toga preporučuju da oni koji planiraju put u inostranstvo uzmu u obzir nastalu situaciju i krenu na prelaz „Perekop“ i drumski prelaz „Džankoj“. Oni su podsetili da je prelaz „Perekop“ namenjen za prelazak granice samo građanima Rusije i Ukrajine. Državljani trećih zemalja granicu mogu da pređu samo preko prelaza „Džankoj“.
Ranije su mediji javili da su počele popravke na ukrajinskom prelazu „Kalančak“ na granici sa Krimom.

The post Ukrajina zatvorila jedan granični prelaz sa Krimom appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.