Troje mrtvih u ruskim vazdušnim napadima na Ukrajinu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 06.Avg.2023, 08:07

Troje mrtvih u ruskim vazdušnim napadima na Ukrajinu

Tri su osobe ubijene tokom ruskih vazdušnih napada i kontinuiranog granatiranja u noći s 5. na 6. avgust u Ukrajini, rekli su ukrajinski zvaničnici. Dvije su osobe poginule, a četiri ranjene u ruskim vazdušnim napadima u ukrajinskoj regiji Harkiv, rekao je čelnik regionalne vojne uprave Oleh Syniehubov. Istovremeno, u Moskvi je gradonačelnik objavio da je odbijen napad dronom na ruski glavni grad. Po drugi put ove sedmice moskovski aerodrom Vnukovo privremeno je stoga zatvoren 6....

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Ukrajina pod talasom napada ruskih projektila: "Gađali su nas sa 70 komada oružja za vazdušne udare"

Izvor: Blic, 06.Avg.2023

Rusija je pokrenula talase napada na Ukrajinu u noći 5. na 6. avgust, koristeći 70 komada oružja za vazdušne napade, uključujući krstareće i hipersonične rakete i bespilotne letjelice iranske proizvodnje, saopštile su u nedelju ukrajinske vazduhoplovne snage.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.