Ukrajina može da pobedi

Izvor: B92, 18.Jun.2022, 13:20

"Ukrajina može da pobedi"

Važno je da Britanija nastavi da pokazuje podršku Ukrajini na duži rok, izjavio je danas britanski premijer Boris Džonson.

On je upozorio na rizik od situacije zamora u Ukrajini kako vreme prolazi.

"Rusi napreduju centimetar po centimetar i za nas je od vitalnog značaja da pokažemo ono što znamo da je istina, a to je da Ukrajina može da pobedi i da će pobediti“, rekao je Džonson po povratku >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << iz Kijeva u Britaniju, prenosi Gardijan.

"Kada je u pitanju umor, veoma je važno da pokažemo da smo uz njih na duge staze i da im pružimo stratešku otpornost koja im je potrebna“, rekao je Džonson.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

RT: Britanski premijer upozorio na „zamor od Ukrajine“

Izvor: Vostok.rs, 18.Jun.2022

Kako se „zamor od Ukrajine” širi širom sveta, od ključne je važnosti da se Kijevu prenese poruka podrške, rekao je britanski premijer Boris Džonson. Govoreći za "Skaj njuz" dan nakon svog putovanja u ukrajinsku prestonicu, Džonson je izrazio zabrinutost da u ovom „posebno kritičnom...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.