Ukrajina krenula u kontraofanzivu

Izvor: B92, 14.Maj.2022, 17:14

Ukrajina krenula u kontraofanzivu

Ukrajina je krenula u kontraofanzivu nedaleko od grada Izjuma, gde napadaju ključnu rusku liniju napada na istočnu Ukrajinu, rekao je guverner regije Harkov.

Kako prenosi Rojters, ruske snage pokušavaju da se probiju južno od Izjuma, nastojeći da zaobiđu ukrajinske snage koje drže odbranu istočne linije fronta, prenosi Rojters.

"Pravac >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Izjum i dalje je najteži deo. Naše oružane snage su prešle u kontraofanzivu. Neprijatelj se povlači na nekim frontovima kao rezultat delovanja naših snaga", naveo je guverner regije Oleh Sinegubov situaciju na društvenim mrežama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.