Troje poginulih u ruskim napadima na jugu Ukrajine

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 23.Jun.2023, 09:39

Troje poginulih u ruskim napadima na jugu Ukrajine

Najmanje tri osobe poginule su u ruskim napadima na jugu Ukrajine, uključujući dve koje su stradale nakon što se kompanija gradskog prevoza našla na udaru vatre u gradu Hersonu, saopštili su 23. juna regionalni zvaničnici. Oleksandar Prokudin, guverner Hersonske oblasti, rekao je da su dvojica muškaraca ubijena "ciljanom vatrom" na hersonsku trolejbusku kompaniju u, kako je rekao, "još jednom ruskom terorističkom napadu". Nekoliko drugih ljudi je povređeno, rekao je on...
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Ukrajinske vlasti tvrde da je prošle noći oboreno 13 ruskih krstarećih raketa

Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Jun.2023

Ukrajinske vazduhoplovne snage saopštile su da su tokom noći oborile 13 ruskih krstarećih raketa koje su gađale vojni aerodrom na zapadu zemlje.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.