Izvor: Vostok.rs, 20.Avg.2011, 21:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukrajina je postala svesna da je evropski napredak nemoguć bez dobrosusedskih odnosa s Rusijom

20.08.2011. -

Ukrajina je postala svesna da je evropski napredak nemoguć bez dobrosusedskih odnosa s Rusijom. To je izjavio predsednik zemlje Viktor Janukovič u članku nedeljnog lista Ogledalo nedelje, posvećenom 20. godišnjici nezavisnosti Ukrajine. Prema njegovim rečima, vreme je dokazalo da je evropska integracija moguća samo na osnovi striktnog uvažavanja nacionalnih interesa i stava svake strane.

Izvor: Golos Rossii
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Predsednik Sirije Bašar Asad govoriće danas na nacionalnoj televiziji

Izvor: Vostok.rs, 21.Avg.2011, 13:18

21.08.2011. -..Predsednik Sirije Bašar Asad danas u intervjuu nacionalnoj televiziji izložiće svoje mišljenje o situaciji u zemlji i regionu. Govoriće i o predstojećim reformama. Očekuje se da će se šef države osvrnuti na politički i ekonomski pritisak koji trenutno vrše na Damask zapadne...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.