Izvor: Danas, 24.Jan.2024, 12:20

Ukrajina i Rusija: Srušio se avion sa ukrajinskim ratnim zarobljenicima, javljaju iz Kremlja

Russian TelegramPad aviona je uočen brlizu sela Jablonovo u Belgorodskoj oblasti. Ruski vojni transportni avion Iljušin-76 srušio se na jugu zemlje, u Belgorodskoj oblasti, koja se graniči sa Ukrajinom. Najmanje 65 ukrajinskih ratnih zarobljenika je poginulo, saopštilo je rusko ministarstvo odbrane. Novinska agencija Ria Novosti izvestila je da se u letelicu ukrcalo još devet ljudi, […]

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VIDEO: Srušio se ruski avion pun ukrajinskih zarobljenika - trebalo da budu razmenjeni

Izvor: Radio 021, 24.Jan.2024

Ruski vojno-transportni avion Il-76 sa 65 ukrajinskih ratnih zarobljenika, šest članova posade i troje pratilaca, srušio se danas u oblasti Belgorod na granici sa Ukrajinom.

Nastavak na Radio 021...

Mediji: Ukrajinska vojska oborila ruski avion sa 65 ukrajinskih zarobljenika

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Jan.2024

Kijevski mediji tvrde, pozivajući se na izvore u Generalštabu vojske Ukrajine, da su oružane snage te zemlje danas oborile ruski vojni avion Iljušin-76, u kojem je bilo 65 ukrajinskih zarobljenika, ali je Ministarstvo odbrane saopštilo da to ne može da potvrdi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

RT: Ukrajina je „teroristička država“ – ruski poslanik

Izvor: Vostok.rs, 24.Jan.2024

Ukrajinu treba označiti kao terorističku državu, a vladu u Kijevu kao terorističku ćeliju, izjavio je predsednik Odbora za odbranu Državne dume Andrej Kartapolov posle pada vojnog aviona IL-76 u Belgorodskoj oblasti Rusije.. Ranije u sredu, ruski vojni transportni avion srušio se u blizini...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.