Ukrajina i Engleska neće trenirati na Donbas areni

Izvor: Studio B, 17.Jun.2012, 22:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukrajina i Engleska neće trenirati na Donbas areni

Reprezentacije Engleske i Ukrajine neće trenirati u Donjecku na stadionu Donbas arena, na kojem će se sastati u utorak, pošto je teren oštećen nedavnim pljuskovima, saopštila je Evropska fudbalska federacija.

Te dve selekcije igraće u utorak u Donjecku utakmicu 3. kola grupe D Evropskog prvenstva u Poljskoj i Ukrajini.

Stadion fudbalskog kluba Šahtjor oštećen je u petak, kada je na njemu >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << igrana utakmica Ukrajina - Francuska (0:2), koja je zbog nevremena bila prekinuta na sat vremena.

UEFA je saopštila da želi da sačuva teren od daljeg pogoršavanja.

Reprezentacija Engleske će trenirati u svojoj bazi u poljskom Krakovu, a u Donjeck će doputovati avionom posle treninga u ponedeljak uveče, dok će ekipa Ukrajine ostati u Kijevu.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

„Gordi albion“ se uzda u Runija, Ševčenko pod znakom pitanja

Izvor: Danas, 18.Jun.2012, 20:24

Igrači Engleske neporaženi su u prve dve utakmice na šampionatu Starog kontinenta, ali im to ništa neće značiti ukoliko ih Ukrajina savlada jer bi domaćin u tom slučaju prošao u četvrtfinale Evropskog prvenstva. Ostrvljanima će na ruku ići i remi, dok Ukrajina pred svojim navijačima mora...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.