Uhapšen napadač u Kijevu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Sep.2019, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen napadač u Kijevu

Ukrajinske snage bezbednosti uhapsile su muškarca koji je pretio da će dići u vazduh most "Metro" u Kijevu, objavio je list Ukrajinska pravda.

"Policija je privela napadača", navodi se u saopštenju lista objavljenom na Tviteru.

Ovu informaciju potvrdio je i ministar unutrašnjih poslova Ukrajine Arsen Avakov.

List navodi da je uhapšeni učesnik vojne operacije u Donbasu, viši narednik >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << koji se preziva Beljko.

On je bio načelnik radio-stanice terenskog centra veze vojne jedinice A 3628, locirane u Kijevskoj oblasti, preneo je Sputnjik.

Ranije je saopšteno da je nepoznata osoba pretila da će razneti most u Kijevu, gde se nalazi stanica metroa. On je sa mosta otvorio vatru, saopštio je načelnik kijevske policije Andrej Kriščenko.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Uhapšen terorista iz Kijeva, BIVŠI VOJNIK: Spremao napad na DRŽAVNE INSTITUCIJE? (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Sep.2019

Ukrajinske snage bezbednosti uhapsile su muškarca koji je pretio da će dići u vazduh most "Metro" u Kijevu, saopštila je "Ukrajinska pravda"...- Policija je privela napadača - navodi se u saopštenju lista na Tviteru..."Мінера" мосту затримали – Аваков https://t.co/oM70JJosce...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.