Uhapšen Radomir Počuča

Izvor: Vesti-online.com, 28.Mar.2016, 14:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen Radomir Počuča

Dobrovoljac u ukrajinskom ratu Radomir Počuča uhapšen je u nedelju prilikom ilegalnog ulaska u Srbiju, potvrđeno je u MUP-u.

Protiv bivšeg portparola PTJ vodi se krivični postupak, a njegovo ime je i na poternici.

Podsetimo, po okončanju borbi, Počuča je boravio u Moskvi tri meseca, a tamošnje vlasti nisu ga isporučile Srbiji.

Tužilaštvo za visokotehnološki kriminal protiv Počuče >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << pred Višim sudom u Beogradu već vodi krivični postupak po optužnom predlogu zbog pretnji Ženama u crnom upućenih preko Fejsbuka, podsećaju agencije.

Za njim je 27. novembra prošle godine raspisana i poternica i doneto rešenje o određivanju pritvora.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Uhapšen Radomir Počuča

Izvor: RTS, 28.Mar.2016

Dobrovoljac u ukrajinskom ratu Radomir Počuča uhapšen je u nedelju prilikom ilegalnog ulaska u Srbiju, javljaju beogradski mediji. . U policiji RTS-u nisu mogli da potvrde da je Počuča uhapšen..Dopune Krivičnog zakonika,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.