Uhapšen Radomir Počuča

Izvor: Blic, 28.Mar.2016, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen Radomir Počuča

Dobrovoljac u ukrajinskom ratu Radomir Počuča uhapšen je u nedelju prilikom ilegalnog ulaska u Srbiju, potvrđeno je u MUP.

Kako Protiv bivšeg portparola PTJ vodi se krivični postupak, a njegovo ime je i na poternici. Podsetimo, po okončanju borbi, Počuča je boravio u Moskvi, gde je boravio tri meseca, a tamošnje vlasti nisu ga isporučile Srbiji. On je jesenas pretio i predsedniku srpske vlade Aleksandru Vučiću, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << poručivši mu da će "završiti kao Čaušesku", zbog čega je tužilaštvo za Visokotehnološki kriminal takođe pokrenulo postupak protiv njega.

PROČITAJE JOŠ

Tužilaštvo za visokotehnološki kriminal protiv Počuče pred Višim sudom u Beogradu već vodi krivični postupak po optužnom predlogu zbog pretnji Ženama u crnom upućenih preko Fejsbuka. Za njim je 27. novembra prošle godine raspisana i poternica i doneto rešenje o određivanju pritvora.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Uhapšen Radomir Počuča

Izvor: Cafe.ba, 28.Mar.2016

Dobrovoljac u ukrajinskom ratu Radomir Počuča uhapšen je u nedelju prilikom ilegalnog ulaska u Srbiju, potvrđeno je u MUP-u.

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.