Udar ruske vojske: Eliminisani strani plaćenici

Izvor: B92, 17.Jan.2024, 20:33

Udar ruske vojske: Eliminisani strani plaćenici

Rusija je večeras saopštila da su njene snage izvele precizan napad na zgradu u kojoj su se krili "strani plaćenici" u ukrajinskom gradu Harkovu.

Ministarstvo odbrane navodi da su među stranim borcima uglavnom bili "francuski plaćenici" i da je zgrada uništena, a da je ubijeno oko 60 ljudi, preneo je Rojters.

Lokalni ukrajinski zvaničnici u Harkovu rekli su da su se dogodila dva ruska raketna napada >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na stambeni deo u centru Harkova u utorak, kada je ranjeno 17 ljudi, od toga dvoje teško, dok su kuće pretrpele veliko oštećenje. Britanska novinska agencija navodi da francusko Ministarstvo spoljnih poslova zasad nije komentarisalo tvrdnje iz Moskve.

Sve o sukobu u Ukrajini iz minuta u minut možete pratiti ovde.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.