Rat – dan 413: Pentagon predviđa dug rat; Ukrajina traži rakete dugog dometa

Izvor: B92, 12.Apr.2023, 08:08

Rat – dan 413: Pentagon predviđa dug rat; Ukrajina traži rakete dugog dometa

Završen je 413. dan Specijalne vojne operacije u Ukrajini.

Bitka za Bahmut se nastavlja, iako ruska strana tvrdi da kontrolišu 80 odsto grada, Kijev to demantuje.

Ukrajini je potrebno više oružja dugog dometa i "manje razmišljanja o curenju informacija", rekao je savetnik ukrajinskog predsednika Mihail Podoljak, aludirajući na curenje dokumenata iz Pentagona.

Pratite nas na našoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ona zna kako da privuče znatiželjne poglede – haljinom ispod koje se sve providi FOTO

Izvor: B92, 12.Apr.2023

Glumica Venesa Hadžins nedavno je slikana na ulicama Njujorka u aktraktivnoj odevnoj kombinaciji...Kako se vidi sa fotografija, 34-godišnja glumica nosi providnu haljinu sa floralnim detaljima ispod koje su se primećivali grudnjak i crni dublji šorts...Samim tim, Vanesa je na jednostavan, ali opet...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.