UŽIVO Sledeće nedelje treba očekivati...; Ukrajinske trupe su napale; Palo obećanje: Prinuđeni smo

Izvor: B92, 19.Jun.2022, 08:35

UŽIVO "Sledeće nedelje treba očekivati..."; "Ukrajinske trupe su napale"; Palo obećanje: "Prinuđeni smo"

Specijalna operacija ruske vojske u Ukrajini ušla je u 116. dan.

Najveće borbe i dalje se vode na istoku Ukrajine. Ruske snage pokušavaju da zauzmu grad Severodonjeck dok ukrajinska vojska danim granatira Donjeck.

Tokom prethodnog dana ruska vojska je uništila ukrajinske tehnološke objekte za preradu nafte i skladišta goriva u Kremenčugu i Lisičansku.

Uništena su i četiri voda >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << američkih haubica M777, avion, helikopter i osam dronova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

UŽIVO Peskov: Zarobljeni Amerikanci moraju da odgovaraju; "Putin neće uspeti"; "Zakomplikovalo se"

Izvor: B92, 20.Jun.2022, 08:21

Specijalna operacija ruske vojske u Ukrajini ušla je u 117. dan...Najveće borbe i dalje se vode na istoku Ukrajine...Ukrajinske snage izgubile su od početka operacije oko 50 odsto teškog naoružanja...Portparol ruskog Ministarstva odbrane Igor Konašenkov rekao je da je vojska zauzela periferiju...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.