Rat – dan 575: Novi napadi; Odjekuju eksplozije; Uzbuna u celoj Ukrajini

Izvor: B92, 21.Sep.2023, 07:37

Rat – dan 575: Novi napadi; Odjekuju eksplozije; Uzbuna u celoj Ukrajini

Rat u Ukrajini – 575. dan.

Ukrajinske snage su napale komandno mesto ruske Crnomorske flote kod Sevastopolja na Krimu, saopštila je ukrajinska vojska, ali nije objavila više detalja osim što je rečeno da je napad bio uspešan.

Sa druge strane, iz ruske uprave na Krimu saopšteno je da su sistemi protivvazdušne odbrane oborili dronove u predgrađu Sevastopolja.

Pratite nas na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbija nazadovala na FIFA rang listi

Izvor: B92, 21.Sep.2023

Fudbalska reprezentacija Srbije pala je za tri mesta na FIFA rang listi..."Orlovi" tako sada zauzimaju 28. mesto ...Srbija je u prošlom ciklusu kvalifikacija za EURO 2024. poražena od Mađarske (1:2), dok su u Kaunasu savladali Litvaniju sa 3:1...Na vrhu nema promene, tako da i dalje svetski prvak...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.