Rat – dan 720: Rusi zauzimaju; Ukrajincima povlačenje jedini izlaz

Izvor: B92, 13.Feb.2024, 08:41

Rat – dan 720: Rusi zauzimaju; Ukrajincima povlačenje jedini izlaz

Rat u Ukrajini – 720. dan. Ukrajina je saopštila da je protivvazdušna odbrana juče oborila 14 ruskih dronova i jedan projektil.

S druge strane, ruska vojska je saopštila da je Ukrajina izvela 39 topovskih artiljerijskih udara po naseljenim mestima na levoj obali Dnjepra, unutar Hersonske oblasti.

Pratite nas na našoj Facebook >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Divno eksplodira"; Uništeno jedno od najstrašnijih ruskih oružja VIDEO

Izvor: B92, 14.Feb.2024, 00:29

Ukrajina je objavila snimak za koji kaže da pokazuje kako njihove snage uništavaju termobarični lanser poznat po svojim destruktivnim sposobnostima..."Rusi svoj sistem teškog bacača plamena TOS-1A Solntsepjok smatraju jednim od najstrašnijih oružja“, objavilo je ukrajinsko Ministarstvo odbrane...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.