UPS, pa gde baš KOD RUSA: Kakav gaf Porošenka! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 27.Sep.2018, 18:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UPS, pa gde baš KOD RUSA: Kakav gaf Porošenka! (VIDEO)

Ukrajinski predsednik Petro Porošenko našao se u veoma neugodnoj situaciji kada je slučajno ušetao u sobu "najvećeg neprijatelja" - ruske delegacije u UN.

Foto: Youtube/Screenshot/RT

Porošenko je veliki gaf napravio dok je pokušavao da "umakne" ruskim novinarima u sedištu UN u Njujorku, gde je u toku zasedanje Generalne skupštine.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

Izvor: Youtube/RT

Porošenko se, zajedno sa svojim obezbeđenjem, kretao hodnikom ka glavnoj konferencijskoj sali, kada je grupa ruskih novinara pritrčala da mu postavi pitanje, između ostalog o njegovoj inicijativi da se pošalje mirovna misija UN u istočnu Ukrajinu, prenela je agencija Tass.

Eksplozija u Donjecku! Ubijen Zaharčenko (VIDEO)

"Neću vam odgovoriti na vaša pitanja, svi ste vi lažni novinari", rekao je Porošenko.

U tom momentu je otvorio pogrešna vrata i slučajno ušao u sobu ruske delegacije.

Ubrzo je izašao i nastavio ka sali u tišini, navela je ruska agencija.

Zašto Krim i Kosovo nisu isto

Ukrajina i Rusija su "na ivici rata" otkako se od Kijeva pod manje ili više otvorenim patronatom Moskve "otcepio" istočni deo zemlje 2014. godine i proglasio "narodne republike" u Donjecku i Lugansku, a zatim i održan referendum kojima su stanovnici Krima "odlučilli" da se vrate u sastav Rusije.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.