UKRAJINSKI GRADOVI PADAJU I PREDAJU SE PUTINU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2022, 08:47

UKRAJINSKI GRADOVI PADAJU I PREDAJU SE PUTINU!

Ruska vojka krenula u opšti napad na vojne ciljeve ukrajinskih snaga

Dva grada u delu Luganske oblasti pod kontrolom Kijeva predala se snagama LNR.

Ministarstvo unutrašnjih poslova Ukrajine saopštilo je putem društvene mreže Telegram i da Rusi raketiraju ukrajinske borbene avione na aerodromu van Kijeva. U Kijevu su se oglasile zloglasne sirene za vazdušnu opasnost. U Harkovu odjekuju eksplozije u blizini vojnog aerodroma.

Preko 100 letova >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odloženih ili otkazanih na moskovskim aerodromima. Više od 100 letova je odloženo ili otkazano u četvrtak ujutru na moskovskim aerodromima Vnukovo, Domodedovo i Šeremetjevo, pokazuju podaci semafora.

U četvrtak u 08:18 po lokalnom vremenu (05:18 GMT) u Vnukovu je odloženo 16 letova, 9 je otkazano, 10 letova je odloženo u Domodedovu, 13 je otkazano, a 10 letova je odloženo u Šeremetjevu, a 51 je otkazan. .

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.