Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Jun.2023, 06:21

UKRAJINSKA KRIZA : Ruski kontraobaveštajci osujetili ukrajinski teroristički napad u Zaporožju

Rat u Ukrajini – 481. dan. Ruska Federalna služba bezbednosti (FSB) saopštila je danas da je sprečila terorističke napade koje je planirala ukrajinska vojna obaveštajna služba protiv visokih zvaničnika Zaporoške oblasti. U saopštenju se precizira da su ruski kontraobaveštajci identifikovali aktivnog ukrajinskog obaveštajca i ustanovili da nadgleda aktivnosti svojih ukrajinskih saučesnika koje je lično regrutovao u Zaporoškoj oblasti, prenosi TAS S.
Pogledaj vesti o: Moskva,   Poplave

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rat – dan 481: Ukrajinci drže položaje; Stižu F-16 VIDEO

Izvor: B92, 19.Jun.2023

Završen je 481. dan rata u Ukrajini. Žestoke borbe duž cele linije fronta. Raste i broj žrtava zbog dizanje u vazduh brane Kahovka...Ukrajinska vojska saopštila je da je uništeno rusko skladište municije u Hersonskoj oblasti, dok Moskva navodi da su ukrajinske snage najaktivnije u oblasti Zaporožja,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.