Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Mar.2024, 07:16

UKRAJINSKA KRIZA Zelenski imenovao Zalužnog za ambasadora u Velikoj Britaniji; Švajcarska odobrila korišćenje ruske imovine za obnovu Ukrajine

Rat u Ukrajini – 744. dan. Zbog pojačanog ruskog granatiranja u civilnim naseljima najavljena je prinudna evakuacija dece s roditeljima u Harkovskoj oblasti. Valerij Zalužni imenovan je za ambasadora Ukrajine u Velikoj Britaniji. Ambasadorka SAD u Moskvi primila je protestnu notu i upozorena je da će svaki pokušaj mešanja u unutrašnje stvari Rusije biti sprečen. Švajcarska je odobrila korišćenje ruske imovine za obnovu Ukrajine.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini,   Ambasador Rusije

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.