Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Feb.2024, 07:25

UKRAJINSKA KRIZA: Zelenski: Situacija na frontu "izuzetno teška"; Kanada šalje 800 dronova Ukrajini

Rat u Ukrajini – 727. dan. Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski kaže da je situacija na fronu "izuzetno teška", a da Rusija koristi kašnjenje pomoći Ukrajini. Kanada šalje 800 dronova Kijevu, koji bi trebalo da otkriju i identifikuje ciljeve kritične za ukrajinsku borbu, saopštio je kanadski ministar odbrane Bil Bler. Prebegli ruski pilot pronađen je mrtav u Španiji. Ruske snage su u potpunosti zauzele fabriku koksa u Avdejevki, prenose ruske agencije pozivajući se na ministra odbrane.  

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Rat – dan 727: Ukrajinci napali; Stigla brutalna osveta

Izvor: B92, 20.Feb.2024

Rat u Ukrajini – 727. dan. Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski kazao je da je situacija na frontu "izuzetno teška...Zelenski je istakao da Rusija koristi kašnjenje pomoći Ukrajini...Ruske snage su u potpunosti zauzele fabriku koksa u Avdejevki, prenose ruske agencije pozivajući se na ministra...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.