Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Jan.2024, 07:46

UKRAJINSKA KRIZA:Kremlj o napadu na Donjeck: Kijev ponovo pokazao svoju "okrutnu" stranu; Fico: Ukrajina mora da se odrekne dela teritorije da bi se okončao rat sa Rusijom

Rat u Ukrajini – 698. dan. Generalštab Oružanih snaga Ukrajine saopštio je da ruske snage ne odustaju od pokušaja da opkole Avdejevku, uz tvrdnju da su odbijene desetine napada na drugim frontovima. Kremlj je o napadu na Donjeck, u kome je ubijeno 27 ljudi, naglasio da je Kijev ponovo pokazao svoju "okrutnu" stranu. Donald Tusk je posle sastanka sa Volodimirom Zelenskim u Kijevu rekao da su Poljska i Ukrajina spremne za zajedničku proizvodnju oružja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.