Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Apr.2024, 11:54

UKRAJINSKA KRIZA: Rusi zauzeli Bogdanovku, spremaju se za Časov Jar; Šolc: Trenutno nema smisla razgovarati s Putinom

Rat u Ukrajini – 780. dan. Ruske snage zauzele su u Donjeckoj oblasti selo Bogdanovku, napreduju i prikupljaju rezerve za bitku za Časov Jar, izvestili su analitičari. DeepState-a. Nemački kancelar Olaf Šolc kaže da trenutno nema smisla razgovarati s Vladimirom Putinom.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini,   Vladimir Putin

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

[RAT U UKRAJINI] Rusi i dalje napreduju, PVO Ukrajine na izdisaju

Izvor: TangoSix.rs, 13.Apr.2024

U prethodnoj nedelji rata u Ukrajini ruske snage nastavile su sa masovnim udarima po ukrajinskim strateškim ciljevima, ponovo dobar se deo deo napada odnosio na objekte energetske infrastrukture koja je ovoga puta veoma teško oštećena. Na frontu je ruska vojska i dalje u naletu, najintenzivnije borbe...

Nastavak na TangoSix.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.