Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Avg.2023, 06:18

UKRAJINSKA KRIZA: Medvedev: Moskva će postići mir pod svojim uslovima; Kijev: Razotkrivena ženska špijunska mreža;

Rat u Ukrajini – 532. dan Ukrajina tvrdi da je razotkrila žensku špijunsku mrežu koja radi za Rusiju i privatnu vojnu grupu "Vagner". S druge strane, zamenik predsednika Saveta za nacionalnu bezbednost Rusije Dmitrij Medvedev izjavio je da će Moskva postići mir pod sopstvenim uslovima. Vašington je najavio novi paket vojne pomoći Kijevu i prvi kontigent tenkova tipa "abrams".
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini,   Moskva,   Vašington

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Rat – dan 532: Napadnuta Rusija? Ispaljeno 6 granata za 5 minuta...

Izvor: B92, 09.Avg.2023

Završen je 532. dan rata u Ukrajini...Broje se žrtve ruskog granatiranja Pokrovska. Ukrajina tvrdi da su gađani civilni objekti, a Rusija da su mete strateški ciljevi...Zvanični KIjev takođe tvrdi da je razotkrivena ženska špijunska mreža koja radi za Rusiju i privatnu vojnu grupu "Vagner"....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.