Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Feb.2024, 07:38

UKRAJINSKA KRIZA: Zelenski smenio Zalužnog, novi komandant general Siriski

Rat u Ukrajini – 715. dan. U ruskom raketiranju Kijeva i još pet regiona poginulo je najmanje petoro ljudi, a povređeno je oko 50, dok su ukrajinske snage u odgovoru granatirale Donjeck i Makejevku, koji su pod kontrolom Moskve. Sa druge strane, ruski PVO sistemi oborili su iznad Belgorodske oblasti sedam ukrajinskih raketa. Na sednici Saveta bezbednosti, Rusija je optužila Ameriku da je "direktan saučesnik" u rušenju ruskog vojnog aviona iznad Belgorodske oblasti prošlog meseca.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Rat – dan 715: Sprema se kraj?; Hiljade mrtvih

Izvor: B92, 08.Feb.2024

Rat u Ukrajini – 715. dan...Oružane snage Ukrajine granatirale su Donjeck, Makejevku i Gorlovku, saopštile lokalne vojne vlasti u Donjecku koje su pod ruskom kontrolom...Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski imenovao je Oleksandra Sirskog za vrhovnog komandanta Oružanih snaga Ukrajine, nakon...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.