UKRAJINCI ZATRAŽILI PODMORNICE I AVIONE! Stigao brutalan odgovor Medvedeva: Ukrajina neće imati uopšte more (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jan.2023, 12:10

UKRAJINCI ZATRAŽILI PODMORNICE I AVIONE! Stigao brutalan odgovor Medvedeva: "Ukrajina neće imati uopšte more" (VIDEO)

Kijevski režim uskoro će ostati bez pristupa moru, napisao je zamenik predsednik Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev, komentarišući objave da je Ukrajina tražila od Nemačke podmornice

Sada je neki idiot izjavio da im trebaju avioni i podmornice. Dobro, avioni su nekako razumljivi. Istina, normalnih pista praktično nema, a ukrajinsko nebo smo mi zatvorili. A sada su podmornice već ozbiljna stvar. Posebno imajući u vidu da kijevski režim uskoro uopšte neće >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << imati more. Onda će morati da sede u čamcu nasred Dnjepra, učeći da sviraju sa muzikalnim starateljima besmrtnu (pesmu Bitlsa) "Žuta podmornica". Iako će podmornica biti, očigledno, žuto-plava - napisao je Medvedev na njegovom Telegram kanalu.

Prethodno je "Špigl" saopštio da zamenik ministra inostranih poslova Ukrajine Andrej Meljnik traži od Nemačke da isporuči Ukrajini lovce, borbene brodove i podmornice.

Detaljnu analizu reči bivšeg ruskog predsednika možete pogledati u videu DOLE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.